[agl-discussions] Running Custom Psplash in AGL

Manu Vivek manuvivek at tataelxsi.co.in
Mon Oct 15 12:04:45 UTC 2018


Dear All,


 We are using AGL 4.0 with kernel version 4.9 and weston 1.11 . I have modified the default psplash screen with custom psplash. But it seems that the psplash screen goes off when starting the weston service and the screen turns to black (default IVI shell). I want to extend the psplash screen even after starting weston service.

  1.  Is there any way to achieve the above setup?
  2.  Is there any method to set custom background for IVI weston?



Thanks in Advance


Best Regards
Manu Vivek


________________________________
Disclaimer: This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed. If you are not the intended recipient of this message , or if this message has been addressed to you in error, please immediately alert the sender by reply email and then delete this message and any attachments. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any use, dissemination, copying, or storage of this message or its attachments is strictly prohibited. Email transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free, as information could be intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender, therefore, does not accept liability for any errors, omissions or contaminations in the contents of this message which might have occurred as a result of email transmission. If verification is required, please request for a hard-copy version.
________________________________
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.linuxfoundation.org/pipermail/automotive-discussions/attachments/20181015/b0beb35c/attachment.html>


More information about the automotive-discussions mailing list