[llvmlinux] "make test" for x86_64 target just hung there, why?

Peter Teoh htmldeveloper at gmail.com
Sat Aug 8 01:33:09 UTC 2015


thanks for the reply.

On Sat, Aug 8, 2015 at 8:24 AM, Jan-Simon Moeller <dl9pf at gmx.de> wrote:

> This is probably due to a lockup in early boot stages (16bit boot code).
>
>
so is there any way to do debugging through "-s -S" option?


> Best,
> JS
> Am Samstag, 8. August 2015, 08:04:29 schrieb Peter Teoh:
> > I have completed the "make" for target x86_64, and subsequently trying
> the
> > "make test" option:
> >
> > /home/tthtlc/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64>make test
> > (if test ! -e
> > /sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64/initramfs/tmp/busybox-x86_64 ;
> > then mkdir -p "/sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64/initramfs/tmp/"
> &&
> > wget -P "/sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64/initramfs/tmp/" -c ""
> > http://busybox.net/downloads/binaries/1.20.0/busybox-x86_64"" ; fi )
> > mkdir -p
> > /sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64/initramfs/initramfs_root/usr/lib
> > make[1]: Entering directory `/sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64'
> > (if test ! -e
> > /sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64/initramfs/tmp/busybox-x86_64 ;
> > then mkdir -p "/sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64/initramfs/tmp/"
> &&
> > wget -P "/sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64/initramfs/tmp/" -c ""
> > http://busybox.net/downloads/binaries/1.20.0/busybox-x86_64"" ; fi )
> > (fakeroot /sda7/llvmlinux/llvmlinux/test/initramfs/mkcpio.sh
> > /sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64/initramfs/initramfs_root
> > /sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64/initramfs/initramfs_root.cpio)
> > 2135 blocks
> > Created initramfs.cpio.gz: Done.
> > make[1]: Leaving directory `/sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64'
> > mv initramfs.cpio.gz initramfs.cpio.gz.clang
> > QEMU_AUDIO_DRV=none
> > /sda7/llvmlinux/llvmlinux/test/qemu/install/bin/qemu-system-x86_64 -M pc
> > -kernel
> >
> /sda7/llvmlinux/llvmlinux/targets/x86_64/build/kernel-clang/arch/x86/boot/bz
> > Image -m 512 -append "mem=512M root=/dev/ram0  rw console=ttyS0
> earlyprintk
> > initcall.debug" -initrd initramfs.cpio.gz.clang -net none  -nographic
> >
> > But it just hung there with no subsequent action, or results, why?
>
>


-- 
Regards,
Peter Teoh
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.linuxfoundation.org/pipermail/llvmlinux/attachments/20150808/99c6d482/attachment.html>


More information about the LLVMLinux mailing list