CAGIMIZIN EN BUYUK, EN ETKiLi REKLAM PROJESi !

Net-Pa ® tanitimman at e-kolay.net
Wed Feb 27 16:36:12 PST 2002


 
 
 
 "Net Pa" Internet Marketing Center Ltd. Sti ® 
 Subat2002 Sakarya    
 
  Mailing Projesi Reklam-Tanitim Bülteni  
 Yil:3   Sayi: 35    
 
 .
 
PRATiK,ETKiLi, BASARILI VE MASRAFSIZ REKLAM-TANITIM OLANAGI:
 
TEKTUSLA, TEK KOMUTLA, TEK SEFERDE VE USTELiK TE “SIFIR” MALiYETLE
 
TUMDUNYA ELiNiZiN ALTINDA!
 
AYNIANDA MiLYONLARCA KiSiYE iLETi! 
 
 
 
Buileti, Internetin degerini bilen, ticari calisma ve tanitimlarindaInternete onem veren, kitlelere iletilecek mesaji, tanitimi,duyurusu, kampanyasi, ilan ve reklami olan kisiler ve kuruluslaricindir.
 

 
 SayinInternet Kullanicisi,
 "WorldE-Mail Bank"® reklam ve tanitim porjelerinindatabase’ini olusturan, yerli ve yabanci E-MailAdres listelerimiz ve ICQ Rehberlerimiz guncellenmistir.
 2.500.000(v5.0) yerli, 400 Milyon (v3.0) yabanci Internetkullanicisinin e-mail adresleri asagida goreceginiz zenginkriterlere gore kategorize edilmistir. En gelismissekliyle ve ozenle guncellenen ve guruplandirilan buadresler, dogrulugu test edilerek "PC" ve "Mac"formatinda ayri CD’lere kaydedilmistir.  
 Basarilibir sekilde toplu ileti gonderen otomatik e-mailprogramlari da CD kayitlarina eklenmis, toplu iletigonderirken yasanmasi muhtemel tum sunucu sorunlarigiderilmistir. Hatta programlarimizi kullanarak, sunucudahi kullanmadan ve manuel hicbir islem yapmaniza gerekolmadan, tek komutla, cok kisa surede milyonlarca e-maililetisi gonderebilmek artik cok kolay bir uygulamaolmustur. 
 CD icerisindeki e-mail adreslerine reklam, tanitim ve duyurularinizi gondererek milyonlarca kisiye (bizim size ulastigimiz gibi) siz de kitlelereulasabilirsiniz.
 Firmanizive faaliyet alanlarinizi, urunlerinizi, haber, bildiri,duyuru ve kampanyalarinizi, kisisel ya da kurumsal websitenizi, reklam, tanitim ve ilanlarinizi, kutlamalarinizi,genis kitlelere ulastirmak ya da kitlelerle paylasmakistediginiz her konuyu cok etkili ve hizli bir sekilde,ustelik butcenizi sarsmadan milyonlarca Internetkullanicisina bir anda, cok pratik bir sekildeulastirabilirsiniz. Deneyin, hakli oldugumuzu kesinliklegoreceksiniz!
 CD'lerekayitli ve bilgisayar ortaminda kullanilabilen bu E-MailAdres Rehberleri  "Net Pa"® tarafindan satisa sunulmustur. Taklit urunlerden ve korsan saticilarindan sakininiz. 
  
 
 Buprojemizi sizlere tanitirken ozet olarak diyoruz ki: 
 
* * *
 “Artikreklamlariniz icin hicbir masraf yapmayin, reklamlarinizi kendinizyapin ve bedavaya getirin. Boylece en etkili ve en verimli reklam da kesinliklesizin reklaminiz olsun!” 
 
* * *
 Mailingprojemizi uyguladiginiz, reklam ve tanitimlarinizi bu projemizle yaptiginizzaman şu avantajlariniz olacaktir:
 *Hem cok genis bir kitleye (butun dunyaya) ulasacaksiniz, 
 *Hem bunu cok kisa bir surede yapacaksiniz,   
 *Hem bunu yaparken hic para harcamayacaksiniz, 
 *Hem de "En Etkili Reklam" sizin reklaminizolacak!...
 *En az, endusuk maliyetle en yuksek verim ve getiri!
 
 Buhic te zor degil; mantigi kavradiktan ve isin tekniginiogrendikten sonra goreceksiniz ki cok kolay, cok basit, oldukcapratik ve ekonomik!  
 Ustelikgazete, TV ve acik hava reklamlari da dahil olmak uzere hicbirreklam-tanitim yontemi ile kesinlikle kiyaslanamayacak kadar dabasarili!... 
 Degilmi? 
 Hangi TV veya gazete reklami ya da benzerleri bizim projemizden daha etkili, daha cazip, daha kalici, daha bire bir, daha suratli ve daha ekonomiktir? Bir dusunun hele...
 Reklamlarinizdaverim, randiman ve ticari getiri ariyorsaniz kitlelere ulastirmakistediginiz her tur tanitim ve reklami bizim projemizle yapmakzorundasiniz!
 Bunuanlamakta gec kalmis olmayiniz!
 MilyonlarcaInternet kullanicisina gondereceginiz, renkli,resimli, hatta isterseniz sesli, goruntulu,hareketli reklam-tanitim postalari ile isinize renkve hareket katabilir, ticari kazanciniziyukseltebilirsiniz.
 
Bununyolu ise artik mailing projemizden ve e-mailreklamlarindan gecmektedir. Reklam gelirlerinindusmesinden endise eden ve bu nedenle projemizemuhalefet eden medya patronlarinin isine gelmesebile...
 Maziyedonup baktigimiz zaman, projemiz vesilesi ilebatmaktan kurtulan firmalarla, ekonomik kriz nedeniylegercek krizi yasayarak bunalima giren ciddi sirketsahip ve yetkililerinin uygulamalarimiz sonrasi olusankalici memnuniyetleri ile, tesekkur,tebrik, takdir ve taltifleri ile bu anlamli calismamizinhayata aktarilmasi ve kitlelere tanitilmasinda bizi yalnizbirakmayan, destekleyen, azmimizi ve calisma sevkimiziarttiran degerli musterilerimizinvarligi ile onur duyuyoruz.
 
"NetPa"® 1999-2001 
 .
 
E-MAILADRES REHBERLERi
 .
 
  TURKiYEREHBERi  
(v1.0)      530.000Turk E-Mail Adresi  
% 30 Fireli 
100 EURO+ KDV
  TURKiYEREHBERi  
(v2.0)      800.000Turk E-Mail Adresi  
% 25 Fireli 
200 EURO+ KDV
  TURKiYEREHBERi  
(v3.0)   1.050.000Turk E-Mail Adresi  
% 25Fireli-Kategorik 
300 EURO+ KDV
  TURKiYEREHBERi  
(v4.0)   1.400.000 Turk E-Mail Adresi  
% 10Fireli-Kategorik 
400 EURO+ KDV
  TURKiYEREHBERi  
(v5.0)   2.500.000Turk E-Mail Adresi  
Güncel-Kategorik 
500 EURO+ KDV
 
  
  
** * 
  
 
  WORLDREHBER 
(v1.0)  100 MilyonYabanci E-Mail Adresi 
% 35Fireli-Kategorik 
200 EURO+ KDV
  WORLDREHBER 
(v2.0)  250Milyon Yabanci E-Mail Adresi 
% 25Fireli-Kategorik 
400 EURO+ KDV
  WORLDREHBER 
(v3.0)  400Milyon Yabanci E-Mail Adresi 
Güncel-Kategorik 
600 EURO+ KDV
     
* * *    
  ADANAiL REHBERi  
(v1.0)   35.000 Turk E-Mail Adresi  
Güncel 
  50EURO  + KDV
  ANKARAiL REHBERi  
(v1.0)  150.000Turk E-Mail Adresi  
Güncel 
110 EURO+ KDV
  ANTALYAiL REHBERi  
(v1.0)  100.000Turk E-Mail Adresi  
Güncel 
  90EURO  + KDV
  BURSAiL REHBERi  
(v1.0)  100.000Turk E-Mail Adresi  
Güncel 
  90EURO  + KDV
  C.KALEiL REHBERi  
(v1.0)   24.000 Turk E-Mail Adresi  
Güncel 
  50EURO  + KDV
  iSTANBULiL REHBERi  
(v1.0)  420.000Turk E-Mail Adresi  
Güncel 
165 EURO+ KDV
  iZMiRiL REHBERi  
(v1.0)  110.000Turk E-Mail Adresi  
Güncel 
  90EURO  + KDV
     
* * *    
  SEKTORELREHBER  
(v1.0)  690.000Turk E-Mail Adresi  
Güncel 
 275EURO + KDV
  Y.DISI TR REHBERi  
(v1.0)  300.000Turk E-Mail Adresi  
Güncel 
 100EURO + KDV
      
* * *    
  TRICQ REHBERi  
(v1.0)  250.000ICQ Numarasi  
Güncel 
 275EURO + KDV
  WORLDICQ REHBERi  
(v1.0)  120Milyon ICQ Numarasi 
Güncel 
 600EURO + KDV
     
* * *    
  E-MAILAPPLICATION -1 
(SMTP)  Renkli,resimli, HTML, atacli, hizli gonderi yapar 50 EURO+ KDV
  E-MAILAPPLICATION -2  
(DNS)  Renkli,HTML, atacli, yavas, garantili gonderi yapar 90 EURO+ KDV
       
 
Ayrintilibilgi isteyiniz.
 
 
 
SiPARiSBiLGiLERi
 
Yukaridakistandart adres rehberlerin disinda, sizinbelirleyeceginiz kriterlere ve talep edeceginizil, sektor, egilim ve hedef kitleye uygun olarake-mail adres listeleri hazirlayabiliriz.  
 
E-MailAdres CD’leri ve ICQ Rehberleri icerisindeotomatik ileti gonderme programlari bulunmaktadir.Bu programlar limitsiz kullanima uygun, lisansli,orijinal yazilimlar olup ayrica ucretli degildir.Ekstra ozellik ve fonksiyonlara sahip programlaralmak istediginizde onlar ucretlidir (Yukaridakibilgi ve fiyat listelerine bakiniz)
 
E-MailAdres CD'lerinin onceki versiyonlarini satin alanmusterilerimiz, yeni versiyonlari sadece "upgradeucreti" odeyerek temin edebilirler (Upgradeucreti: "ilk musteri satis fiyati"nin ½’sidir). 
 
Siparislerinizadresinize APS ile "odemeli olarak"gonderilir. Musteri talebine bagli olarak kargosirketleri ile urun gonderimi yapilir. Aciltaleplerde Internet uzerinden sanal HD araciligiile data transferi de yapabilir, musterilerimizebu datalari pratik olarak download etme imkanisunabiliriz. 
 
Barteryontemi ile urun satisi, takasi teklif edilenurune gereksinimimiz olmasi sarti ile mumkundur. Nakitodeme yapmak istemeyenler kredi karti ile odemeyapabilirler.
 
Urunlerimiz"World E-MailBank"®patentlidir, satisa yetkili tek firma "NetPa" Internet Marketing Center Ltd. Sti.®’dir.Patent logosu bulunmayan, ozel sertifikasi vegaranti belgesi ile satilmayan taklit urunlerdensakininiz.
 
Teknikbilgi eksikligi ya da zaman vb. gibi gerekcelerleadresleri almak istemeyip, reklamlarini bizeyaptirmak isteyen kisi ve kuruluslarıntanitimlarini kendileri adina yapabiliriz. Ancakbu uygulama maliyeti yukseltecektir.
 
Detaylibilgi almak isteyenler mesai saatlerinde telefonlaarayabilirler, ogrenmek istedikleri ayrintilarisorabilirler.
 
Not:07-10-2001tarihinden itibaren, urun satis fiyatlarimizdakipara birimi "EURO" olarak belirlenmistir.Bundanboyle satislarimiz "EURO" uzerindenislem gorecektir. Ancak TL karsiligi olarakdusunuldugunde, eksi uygulama ile EUROuygulamamizda fiyat bakimindan herhangi birdegisiklik olmamistir.
 

 
 Bu tanitim iletisi, "NetPa" Internet Marketing Center Ltd. Sti.®tarafindan hazirlanmis ve 02/2002 tarihinde, 2.500.000 TurkInternet kullanicisinin e-mail adresine tanitim amacli olarakgonderilmistir.
 Buileti ilginizi cekmis ise, projemizden yararlanma yolunu tercihediniz ve tanidiklarinizla, dostlarinizla bunu paylasiniz.Ilgilenecegini umdugunuz, yararlanmasini istediginiz kisi ve kuruluslara forward ediniz.
  Bu turiletilerimizi almak istemiyorsaniz, remove54 at netpa.ukadresimize "Beni Siliniz" subjectli bir ileti gondermenizyeterli olacaktir. E-Mail adresiniz kayitlarimizdan otomatik olarak silinecektir. 
 Hayirli islerinizde basarilar diler,firmamiza, projemize ve urunlerimize gostermiş oldugunuz yakin alaka ve teveccuhlerinizden dolayi sizlere tesekkür eder, ilginizin devaminiumariz. "Net Pa" ® 
 

 
"NetPa" Internet Marketing Center Ltd. Sti ®
Merkez:AdnanMenderes Cad. Atagun Is Merkezi, Kat: 4 Sakarya, Turkey 
Buro:BankalarCad. Eski Reji Sok. Kent Is Merkezi, Kat 1 Sakarya, Turkey
TEL:0 (264) 281 38 85  Almanya: 0049 (172) 682 01 69 Belcika: 00 32 (494) 25 02 30 
Abdullah.Guçlu (Marketing Expert)  ICQ: 572 98 144 
GSM:0 (532) 310 49 16  (Mesaigunlerinde: 09:00-17:00 arasi)
NihalCengiz (Teknik Servis)
 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.linux-foundation.org/pipermail/lsb-discuss/attachments/20020228/06f7fee7/attachment.htm 


More information about the lsb-discuss mailing list